Disclaimer

Woonconcept heeft deze website zorgvuldig samengesteld. Toch is het mogelijk dat er verouderde of onjuiste informatie op staat. Als u onjuiste of verouderde informatie tegenkomt, meldt u dit dan aan ons? Dan passen wij dit zo snel mogelijk aan. 

Woonconcept kan wijzigingen op de website aanbrengen zonder dit vooraf mee te delen.

U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor het voortdurend functioneren van deze website. Bij een technische storing kunt u contact met ons opnemen. Dan zoeken wij naar een oplossing.

Woonconcept doet er alles aan om misbruik van deze website te voorkomen. Maar wij zijn niet aansprakelijk voor informatie en berichten die gebruikers van deze website via internet verzenden.

Het is mogelijk dat u via deze website toegang heeft tot websites of informatiebronnen die anderen onderhouden. U kunt Woonconcept niet aansprakelijk stellen voor de gevolgen van het gebruik van die websites of informatiebronnen.

U mag de inhoud van deze website alleen gebruiken voor niet-commerciële, privédoeleinden. De inhoud mag u alleen vermenigvuldigen, doorsturen, of tegen vergoeding beschikbaar stellen aan derden als Woonconcept hier vooraf schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Woonconcept garandeert niet dat de website vrij is van virussen. U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor de gevolgen die u ondervindt van een virus.